Sådan stoppede jeg med at ryge med en E-cigarett

Jeg vil nu fortælle om den gang jeg var inde og købe min første E-cigarett, og den efterfølgende historie om da jeg stoppede med at ryge. Jeg har igennem tiden prøvet at stoppe med at ryge mange IMG_31285423gange. Jeg har prøvet at tage en kold tyrker. Det er aldrig gået godt. Hver gang er jeg til sidst faldet i efter et par dage fordi jeg ikke kunne stå for min nikotintræng. Jeg har også prøvet at læse en bog. Et par gange. Jeg har sjovt nok bare aldrig fået læst de to sidste kapitler, som jo nok var nøglen til en åbenbaring om hvor let det ville være at stoppe med at ryge. Jeg har også prøvet nikotintyggegummier, men det syntes jeg på ingen måde stiller min ryge træng, og jeg syntes det smager forfærdeligt. En dag havde min mormor fået fingrene i en ny dims, kaldet en E-cigarett. Det var noget mærkeligt noget dengang, men det var fascinerende at prøve. Jeg tænkte at det måske kunne være en måde jeg kunne stoppe med at ryge. Jeg får min nikotin – og det IMG_23498342smager godt! Så jeg måtte af sted for at købe min egen E-cigarett. Jeg var rundt et par forskellige butikker, og kigge på en masse forskellige ting og jeg var meget fascineret af det store udvalg nogle af forretningerne havde. Jeg kunne ikke beslutte mig for hvad jeg skulle købe og hvor mange penge jeg skulle bruge, så jeg tænkte at jeg ville gå hjem og sove på det. Da jeg kommer hjem bliver jeg alligevel lidt mere nysgerrig, og tændte min computer og søgte på E-cigarett. Her blev jeg endnu mere fascineret af et endnu større udvalg end i butikkerne jeg havde besøgt fysisk. Her kunne man bruge mange timer på at kigge, og på at sammenligne priser. Jeg brugte flere timer, og til sidst fandt jeg et sted hvor jeg ville bestille selve E-cigaretten og udstyr til den, og et sted hvor jeg ville bestille væsken. Jeg fik bestilt og betalt, og ventede nu spændt et par dage, indtil pakkerne kom en efter en. Dagen efter købte jeg min sidste pakke smøger, og røg den i løbet af dagen, mens jeg fik gjort E-cigaretten klar. Næste morgen var det dagen for mit rygestop. Jeg røg meget på E-cigaretten denne dag men jeg kunne holde mig fra smøgerne. Sådan gik det fremad og nu er jeg røgfri.