Så meget sparer du med en e-smøg

De fleste personer skifter over til en e smøg til fordel for cigaretterne for at slippe for de mange farlige stoffer, der er i cigaretterne, men der er dog også nogle, der udelukkende har intentioner om at kvitte smøgerne til fordel for en e smøg for at spare penge, hvilket bestemt også er fornuftigt, for der er rigtig mange penge at spare ved at vælge en e smøg til fordel for en hvilken som helst form for cigaretter – uanset hvor mange cigaretter du så ryger på dagligt basis. Du kan nedenfor finde en oversigt over, hvor mange penge du kan spare ved at vælge at kvitte smøgerne til fordel for en eller flere e-cigaretter.

Alt afhængigt af, hvor mange cigaretter du ryger på dagligt basis, så kan du faktisk bruge de overskydende penge til at investere i en ny fladskærm, tage afsted på ferie eller noget helt andet. Det understreger blot, at der er mange penge at spare ved at kvitte smøgerne og i stedet begynde at dampe på en e smøg af en eller anden art. Som nævnt, så afhænger det meget af hvor mange cigaretter du ryger i løbet af en dag, der kommer til at være afgørende for, hvor mange penge du spare ved at købe en e smøg og i stedet dampe på en e smøg.

Du sparer flere tusinde kroner pr. år

Prisen for en almindelig pakke cigaretter koster 42,50 kroner, hvorfor det er denne pris, som den nedenstående beregning er baseret på. Det betyder, at det koster dig omkring 2,20 kroner pr. cigaret, som du tænder. Det betyder altså, at det hurtigt kan løbe op, hvis du har et højt forbrug af cigaretter, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Se blot nedenstående beregning.

  • 5 cigaretter om dagen = 4088 kroner om året
  • 10 cigaretter om dagen = 8176 kroner om året
  • 1 pakke om dagen = 15513 kroner om året
  • 2 pakker om dagen = 31026 kroner om året

Til sammenligning, så er udgifterne forbundet med at dampe på en e smøg og indtage, hvad der er tilsvarende de ovenstående mængder cigaretter meget mindre:

  • 5 cigaretter om dagen = 1374 kroner om året
  • 10 cigaretter om dagen = 2363 kroner om året
  • 1 pakke om dagen = 4340 kroner om året
  • 2 pakker om dagen = 8295 kroner om året

Ryger du 10 cigaretter om dagen, så kommer du altså til at spare hele 5813 kroner om året ved at skifte til en e smøg. Ryger du meget (2 pakker om dagen), så sparer du hele 22731 kroner om året, hvilket bestemt er nok til en tur de et af de Sydeuropæiske lande!

Links:

http://www.elekcig.dk/