Hvilke madrasser består en kontinentalseng af?

Du har med garanti tidligere hørt om en kontinentalseng. Måske ejer du endda én. Det er dog ikke alle, der er klar over, hvordan en kontinentalseng egentlig er opbygget og hvilke madrasser den er bestående af Bedrenaetter. Sengen er bestående af tre forskellige madrasser, der har hver sin funktion, der samlet skaber den gode komfort og høje stabilitet, som en kontinentalseng lige netop er kendt for. Nedenfor finder du en kort redegørelse af de forskellige madrasser, hvilken funktion de har samt hvor henne i rækkefølgen de er placeret.

Thumbnail

Den nederste madras

Den nederste madras er en boksmadras. Denne madras er udelukkende en del af sengen, for at skabe en stabilitet og fordi en sengeramme udelukkende kan sidde fast på en boksmadras. Dette skal også forstås således, at denne madras bestemt ikke er den vigtigste og dermed heller ikke den, som der skal mest fokus på, når du skal ud og investere i madrasser til din kontinentalseng. Madrassen skal udelukkende kunne skabe en stabilitet og derfor er der ikke noget komfortmæssigt aspekt, der skal vurderes.

Den midterste madras

Modsat ovenstående, så er den midterste madras derimod mere vigtig, da der her er tale om en springmadras, og blandt de tre madrasser, så er det denne madras, der skal bidrage med langt hovedparten af den komfort, som du vil komme til at opleve med en kontinentalseng. Når du er ude for at shoppe nye madrasser til din kontinentalseng, så er det derfor vigtigt at du spenderer flere penge på at anskaffe dig en god springmadras i stedet for at spendere lige mange penge på en boksmadras og en springmadras, da førstnævnte scenarie vil skabe den klart bedste komfort – særligt hvis den bliver kombineret med en god topmadras Wikipedia madras.

Den øverste madras

Hvis du ikke allerede har gættet det, så er den øverste af de tre madrasser en topmadras, der ikke er en nær så tyk madras som de øvrige madrasser i en kontinentalseng, men alligevel er det denne madras, der vil komme til at sætte prikken over i’et, når det kommer til at komforten. Det betyder naturligvis også, at du skal disponere penge til en topmadras, og særligt hvis du sover uroligt om natten, så kan det være en god idé at finde frem til en god topmadras med Memory Foam, der vil resultere i, at du nærmest synker ned i madrassen. Det vil resultere i, at du kommer til at sove langt mere roligt om natten.