Følg de nyeste trends med wallstickers

 

Stor wallsticker

Har du længe gået og tænkt at du manglede inspiration til dine hvide vægge?

Hvis svaret er ja, skal du ikke vente meget længere; for med wallstickers kan du nemt og billigt udsmykke dine væge uden særlig meget besvær.
Vi kender alle til den begrænsede tid, der er i hverdagen og her må det siges sjablonger netbutikken kommer dig til undsætning. For nu behøver du altså ikke længere afse tid håndværkerbesøg – nu kan du gøre det hele selv. Der følger selvfølgelig altid en udførlig manuel med, således at du nemt og hurtigt kan gå i gang med at forskønne dit hjem.

I stedet for at skulle investere penge og tid i maling er wall stickers en fantastisk måde at forny dit hjem. Og faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Der findes nemlig et utal af muligheder og det er inden for flere forskellige kategorier. Der findes både wall stickers, der passer til børneværelset, til stuen, til køkkenet. Sågar badeværelset kan med tekst på væggen blive smart og hyggeligt. Det er også en måde at skille sig ud på. Så næste gang dine venner kommer besøg kan du overraske dem med pludselig at have smukke og anderledes vægge. Hvem vil ikke gerne kunne gøre sine venner og familie en lille smule misundelige?

wallsticker_0093

Med wallstickers bliver boligindretningen sjov

I stedet for at skulle ase og mase med en omfattende renovering eller noget lignende, kan du nu finde dit helt personlige udtryk i det store udvalg.

Det behøver ikke være dyrt og tidskrævende at bo fedt. Nu kan du slippe for at kaste en masse penge efter håndværkere og handy mennesker i din omgangskreds. Og vigtigst af alt – alle kan være med. Så hvis du har børn er dette en fremragende mulighed for at gøre dem til en del af dine boligprojekter. I kan både være fælles om at udvælge den helt rigtig wall stickers og i fællesskab sætte det op, når I modtager pakken med posten. Som nævnt følger der instruktioner med, så du skal ikke være nervøs for, om du kan håndtere din nye vægkunst.

Wallstickers er et prisvenligt alternativ

Drop forestillingen om at dyrt tapet kan være den eneste løsning. Med en tidsløs wall sticker får en mulighed for at forny dit hjem i tråd med tidens tendenser. Nemmere kan det ikke gøres og idet priserne også er til at betale, bliver det pludselig ikke så stor en beslutning at bo lækkert og moderne!